011-35276666
khazartransfo@gmail.com

مسابقات سراسری جوشکاری به کار خود پایان داد/تبریزی ها اول شدند

مسابقات سراسری جوشکاری به کار خود پایان داد/تبریزی ها اول شدند

مسابقات سراسری جوشکاری به کار خود پایان داد/تبریزی ها اول شدند

جزئیات

در بخش پایانی این مسابقات، جاوید سقا بیل وردی و نیما عباسیان وردین از تیم SUW دانشگاه صنعتی سهند تبریز با امتیاز 86.58، روح اله محمدی از تیم فنی و حرفه‌ای دانشگاه صنعتی همدان با امتیاز 85.80 و شهاب سرلک و سعید عبدالوند از گروه چمران متال دانشگاه چمران اهواز با امتیاز 77.13 به ترتیب جایگاه های نخست تا سوم این دوره از مسابقات سراسری جوشکاری را کسب کردند.

3 مرداد 1398
اولین دوره مسابقات سراسری جوشکاری در دانشگاه اراک به کار خود پایان داد.
به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، دکتر علیرضا بهرامی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه اراک در آئین اختتامیه اولین دوره مسابقات سراسری جوشکاری که به میزبانی دانشگاه اراک برگزار شد، با اشاره به اهدافی که حوزه معاونت فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1398 مشخص کرده هدف مسابقات را اینگونه عنوان کرد: تلاش شده تا مهارت آموزی، امیدآفرینی و شادی و نشاط در بین دانشجویان و دانشگاهیان ایجاد شود تا ماحصل این مسابقه منجر به مهارت آموزی و ایجاد ارتباط میان صنعت و دانشگاه شود که این خود یک گام عملی و کاربردی در ارتباط صنعت و دانشگاه بشمار می‌رود.
بهرامی گفت: انتظار می‌رود که با حمایت از تیم‌های اول تا سوم این دوره از مسابقات توسط صنعت استان و کشور این دانشجویان بتوانند کمکی به صنعت کشور کنند.
وی ضمن ابراز امیدواری درخصوص برجای ماندن خاطره خوش در ذهن شرکت‌کنندگان از دانشگاه و شهر اراک در این دوره از مسابقات، تاکید کرد: اتحادیه انجمن‌های علمی‌دانشجویی نیز ضمن پایش نقاط ضعف و قوت این دوره تلاش خواهد کرد تا در مسابقات آتی نقاط قوت را قویتر و نقاط ضعف را برطرف کند.
رئیس اولین دوره مسابقات سراسری جوشکاری گفت: امیدواریم بتوانیم با برگزاری این دوره از مسابقات قدم‌های با ارزشی را در راستای ارتقای مهارت، دانش و تقویت بنیه علمی و عملی برداریم.
به گزارش ایسنا، دبیر اتحادیه انجمن‌های علمی‌دانشجویی مهندسی مواد و متالوژی کشور گفت: مسابقات جوشکاری امسال به پنج رویداد ثابتی که در اتحادیه به صورت سالیانه برگزار می‌شده اضافه شد.
احمدرضا اکبری‌پور با بیان اینکه برگزاری این دوره از مسابقات با نظر معاونت فرهنگی دانشگاه اراک توسط انجمن علمی در مجمع عمومی سالیانه اتحادیه مطرح شد و در جلسه شورای مرکزی اتحادیه رای آورد افزود: رویدادهای سالیانه اتحادیه توسط میزبان‌های مختلفی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود. در سالجاری رویدادهایی نظیر مسابقات تولید و بازیافت در دانشگاه زنجان 26  و 27 مردادماه ، مسابقات عملیات حرارتی در دانشگاه باهنر کرمان6 و 7 شهریورماه ، هشتمین دوره مسابقات ریخته گری در دانشگاه شهرکرد 9 و 10 مهرماه ، مسابقات سراسری متالوگرافی در دانشگاه امیرکبیر تهران اول و دوم آبان ماه و همایش دانشجویان مهندسی مواد و متالورژی در دانشگاه علم و صنعت در 27 و 28 آبان ماه برگزار می‌شود.
اکبری‌پور با بیان اینکه فضای تهدید و ارعاب و تنگی بر فعالیت های دانشجویی و کار دانشجویی حاکم است، خاطرنشان کرد: در این فضا زمانی که دانشجویان حقوق به حق خود را مطالبه می‌کنند حتی محاکمه هم می‌شوند و کم پیش می‌آید که بنا بر ارزش‌های واقعی و والای فعالیت دانشجویی اتفاق مثبتی رخ دهد.
فردین نعمت زاده رئیس اولین دوره مسابقات سراسری جوشکاری در آئین اختتامیه اولین دوره این مسابقات با اشاره به روند اجرایی این دوره افزود: برگزاری این دوره در دی ماه سال 97 توسط انجمن‌ علمی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه اراک و اتحادیه انجمن‌های علمی مهندسی مواد و متالورژی وزارت علوم پیشنهاد شد که با توجه به تجربه برگزاری کنفرانس ملی جوش در سال 96 و نیز صنعتی بودن استان مرکزی و تیمی که در زمینه جوشکاری در گروه مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه اراک وجود داشت این پیشنهاد مورد استقبال و تایید اتحادیه انجمن‌های علمی مهندسی مواد و متالوژی کشور قرار گرفت.
وی همچنین با اشاره به اینکه تمامی این جلسات در اسفندماه سال گذشته به خروجی منتهی شد و کار به صورت جدی آغاز شد، به تلاش صورت گرفته در ارتباط گیری بین بدنه تخصصی استان مرکزی بخصوص در حوزه صنعت جوش و بازرسی نیز اشاره و بیان کرد: شرکت‌های مختلفی مانند شرکت ماشین سازی اراک در زمینه تامین متریال، شرکت اورین الکتریک در زمینه تامین تجهیزات جوشکاری، شرکت آما در زمینه تامین مواد مصرفی و نیز شرکت واگن پارس در بخش داوری‌ها و ارزیابی‌ها ما را در این مسابقه یاری کردند.
رئیس اولین دوره مسابقات سراسری جوشکاری با تاکید بر اینکه این مسابقه اولین دوره‌ای بود که برگزار می‌شد و نیاز به لحاظ یک سری حساسیت‌ها بود، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جوش در ارتباط با چندین رشته مهندسی مثل مهندسی مواد و متالورژی، مکانیک، عمران و برق قدرت است این نیاز وجود داشت که جامعیت خوبی را در فرایند برگزاری این دوره از مسابقات در نظر بگیریم.
نعمت زاده اظهارکرد: اولین دوره بودن این مسابقه باعث شد که فرایند برگزاری در چندین بخش از جمله بخش امتحان کتبی، ارائه حضوری، ارزیابی عملی در دو بخش چشمی و رادیوگرافی مطابق استانداردهای بین المللی مورد ارزیابی قرار گیرد تا بهترین و قویترین افراد با ارزیابی مناسب انتخاب شوند.
وی با بیان اینکه این مسابقات مقدمه‌ای است تا دانشجویان ارتباط قویتری با صنعت برقرار کنند، گفت: امیدواریم بتوانیم مهندسان با کیفیتی را تحویل صنعت کشور دهیم تا چتر صنعت را قویتر کنیم و نیز آینده درخشانی را برای نظام اسلامی محقق کنیم.
به گزارش ایسنا، در بخش پایانی این مسابقات، جاوید سقا بیل وردی و نیما عباسیان وردین از تیم SUW دانشگاه صنعتی سهند تبریز با امتیاز 86.58، روح اله محمدی از تیم فنی و حرفه‌ای دانشگاه صنعتی همدان با امتیاز 85.80 و شهاب سرلک و سعید عبدالوند از گروه چمران متال دانشگاه چمران اهواز با امتیاز 77.13 به ترتیب جایگاه های نخست تا سوم این دوره از مسابقات سراسری جوشکاری را کسب کردند.
همچنین با توجه به حضور 19 تیم از 12 استان کشور در این دوره از مسابقات جوشکاری دو تیم از خانم‌ها متشکل از غزل ملک، هدی عبدی، زینب پورزاد و صبا تشکر در این دوره شرکت کرده بودند که به جهت تلاش و جسارتی که در این خصوص به خرج داده و در مسابقه جوشکاری شرکت کردند از آنها تقدیر به عمل آمد.
در این مسابقات به تیم های اول تا سوم این دوره از مسابقات به ترتیب چهار، سه و دو میلیون تومان اهدا شد و از مجموع ۲۵ داور در بخش علمی و عملی این دوره از مسابقات که هم از داخل و خارج از استان بودند و نیز از ۱۵ حامی مادی و معنوی مسابقات تجلیل به عمل آمد.
 

اخبار مرتبط